Українські випускники найкращих університетів світу стажуватимуться на підприємствах Укроборонпрому

Українські випускники найкращих університетів світу стажуватимуться на підприємствах Укроборонпрому

Укрінформ
Державний концерн «Укроборонпром» і Благодійна організація «Ukraine Global Scholars»(UGS) підписали меморандум про співробітництво. Це дозволить залучати випускників найкращих університетів світу для посилення розвитку вітчизняного ОПК.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДК у Телеграмі.

«Відтепер українці, які отримують освіту в провідних університетах світу, стажуватимуться на підприємствах Укроборонпрому. Мова про студентів, які отримують освіту, зокрема, в США, Канаді, Великій Британії, Німеччині, Китаї, ОАЕ. Серед закладів – Гарвардський, Принстонський, Єльський, Колумбійський університети», - йдеться в повідомленні.

Очікується, що підписаний документ про співпрацю посилить оборонно-промисловий комплекс, який зацікавлений у залученні молоді та закордонного досвіду, та створить умови для застосування випускниками отриманих знань саме в Україні.

Також це сприятиме трансформації державного ОПК, реформа якого передбачає трансфер технологій, створення спільних підприємств із партнерськими державами та залучення інвестицій.

Читайте також: Укроборонпром презентував 120-мм міни - перший спільний продукт із країною НАТО

Меморандумом передбачені спільні заходи:  конференції, семінари задля підвищення рівня залученості молоді у вирішення питань державного управління.

Ukraine Global Scholars (UGS) – організація, що допомагає талановитій українській молоді вступити до престижних шкіл та університетів світу і отримати повні стипендії. З 2015 року 215 фіналістів та фіналісток UGS отримали стипендії, що покривають вартість навчання та проживання за кордоном, на загальну суму понад 50 млн дол. США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-