Франція дає Україні €3 мільйони на ядерну безпеку

Франція дає Україні €3 мільйони на ядерну безпеку

Укрінформ
Уряд Французької Республіки передасть Україні три мільйони євро для забезпечення ядерної безпеки.

Як передає Укрінформ, про це повідомив речник ОК «Південь» Владислав Назаров, пославшись на оприлюднену в Одесі заяву міністра закордонних справ Франції Катрін Колонни.  

«Франція передасть Україні три мільйони євро для забезпечення ядерної безпеки», – поінформувала міністр закордонних справ Катрін Колонна», - йдеться у повідомленні.

За словами полковника Назарова, глава МЗС Франції повідомила, що Франція перебуває на постійному зв’язку з урядом України і передає все необхідне. Зокрема, танки, броньовані авто та системи ППО, а також Франція здійснює підготовку військових.

Речник ОК «Південь» нагадав, що міністр Колонна прибула до Одеси разом з главою МЗС України Дмитром Кулебою. Вони відвідали місця ворожих влучань по критичній інфраструктурі Одеської області. 

Читайте також: Постійні місії МАГАТЕ працюють на всіх українських АЕС - Шмигаль

 Міністри закордонних справ Франції та України вшанували пам’ять загиблих у розв’язаній росією війні українських воїнів на цвинтарі в Одесі.

 Як повідомлялося, міністр закордонних справ Франції Катрін Колонна у четвер, 26 січня, перебуває з візитом в Одесі. Глава української дипломатії Дмитро Кулеба поінформував, що під час перемовин обговорюватиметься роль Франції у міжнародній танковій коаліції, ініціатива «Зерно з України» та українська Формула миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-