Зеленський домовився з гендиректором BlackRock про координацію зусиль із відбудови України

Зеленський домовився з гендиректором BlackRock про координацію зусиль із відбудови України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський обговорив з генеральним директором найбільшої у світі інвестиційної компанії BlackRock Ларрі Фінком питання координації зусиль потенційних інвесторів та учасників відбудови України.

Зустріч відбулася у режимі відеоконференції, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу глави держави.

В ОП розповіли, що згідно з попередніми домовленостями Зеленського та Фінка команда компанії BlackRock упродовж кількох місяців працює над проєктом зі структурування фондів відбудови України.

Президент і гендиректор BlackRock домовилися найближчим часом зосередитися на координації зусиль усіх потенційних інвесторів та учасників відбудови нашої країни з метою досягнення єдності позицій та залучення інвестицій у ключові сектори економіки.

Під час розмови було також зазначено, що топ-менеджери BlackRock планують здійснити особистий візит в Україну найближчим часом.

Президент подякував Ларрі Фінку за роботу професійної команди, яку компанія BlackRock сформувала для структурування проєктів відбудови.

Читайте також: Бізнес розвиненого світу вірить в Україну і готовий інвестувати у її відбудову - Зеленський

В ОП нагадали, що під управлінням компанії BlackRock перебувають активи на суму близько 8 трильйонів доларів.

Як повідомлялося, Міністерство економіки підписало з інвестиційною компанією BlackRock Меморандум про взаєморозуміння, яким погодили рамки консультативного сприяння щодо розробки спеціальної платформи для залучення приватного капіталу до відновлення України та підтримки економіки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-