Шмигаль на конференції Rebuild Ukraine назвав пріоритетні напрямки інвестицій

Шмигаль на конференції Rebuild Ukraine назвав пріоритетні напрямки інвестицій

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль переконаний у тому, що найбільше в майбутньому виграють ті країни, які першими інвестуватимуть в Україну.

Як передає Укрінформ із посилання на Телеграм глави уряду, про це Шмигаль сказав на бізнесконференції Rebuild Ukraine.

“Найбільше в майбутньому виграють ті, хто першим інвестує в Україну. Під час виступу на бізнесконференції Rebuild Ukraine, організованій Канадою, закликав канадські компанії вже зараз долучатися до відбудови нашої країни. Цивільна й енергетична інфраструктура України продовжує зазнавати ударів з боку російських терористів. Наголосив на важливості допомоги з боку канадського бізнесу в забезпеченні критичних потреб держави”, - зазначив Прем’єр-міністр.

За його словами, також пріоритетними напрямками інвестицій є безпека і ВПК, аграрний сектор, енергетика, ІТ та нова інфраструктура.

“Ведемо перемовини з IFC та MIGA про страхування військових ризиків, аби активізувати залучення інвестицій. Суверенні облігації в розмірі 500 млн канадських доларів, які випустив уряд Канади, також стане важливим інструментом зміцнення України. Дякуємо Канаді та канадським компаніям за підтримку й зацікавленість у відновленні нашої країни”, - підкреслив він.

Читайте також: Американський бізнес зацікавлений інвестувати у відбудову України - Мінекономіки

Як повідомлялося, під головуванням Шмигаля 23 листопада відбулася онлайн-нарада з керівниками дипломатичних місій та установ України за кордоном щодо забезпечення обладнанням та комплектуючими для відновлення пошкоджених внаслідок збройної агресії рф об'єктів енергетики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-