Уряд продовжив ще на 3,5 місяця проведення конкурсу на посаду голови АРМА

Уряд продовжив ще на 3,5 місяця проведення конкурсу на посаду голови АРМА

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив розпорядження, яким врегулював деякі питання проведення конкурсу з відбору кандидата на посаду голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Як передає Укрінформ, розпорядження оприлюднене на Урядовому порталі.

«Відповідно до частини першої статті 6 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» визначити умови проведення конкурсу з відбору кандидата на посаду голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», - йдеться у документі.

Уряд доручив Секретаріату КМУ розмістити оголошення про умови та строки проведення цього конкурсу у загальнодержавних друкованих засобах масової інформації та на офіційному вебсайт Кабінету Міністрів України.

Конкурсна комісія у строк, що становить три з половиною місяці з дати розміщення такого оголошення, має провести в установленому порядку відповідний конкурс.

Читайте також: Кабмін дозволив Енергоатому створити мережу зарядних станцій для електромобілів

Як повідомляв Укрінформ, комісія з відбору голови АРМА ще 15 серпня мала визначити переможця конкурсу, однак за результатами голосування жоден з семи кандидатів не набрав необхідної кількості голосів. Тому Кабінет Міністрів України мав вирішувати, що далі робити з цим конкурсом.

Колишній голова Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів підозрюється у зловживанні владою та розтраті понад 426 мільйонів гривень.

Фото: 24TV.UA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-