Зеленський оголосив про старт великої інформкампанії для залучення інвестицій в Україну

Зеленський оголосив про старт великої інформкампанії для залучення інвестицій в Україну

Укрінформ
Україна розпочинає велику інформаційну кампанію із залучення інвестицій в економіку - #AdvantageUkraine.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський у виступі на відкритті Нью-Йоркської фондової біржі, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні ми даємо старт великій інформаційній кампанії із залучення інвестицій #AdvantageUkraine. Ми розповімо всьому світу, чому Україна вже сьогодні є місцем вигідних інвестиційних та фінансових можливостей», - сказав глава держави.

Він також закликав американський бізнес інвестувати в Україну, у проєкти на сотні мільярдів доларів.

Президент, зокрема, наголосив, що нині Україна бореться за можливість для кожного українця користуватися усіма проявами свободи, які доступні вільній людині в демократичному суспільстві, заявивши про досягнення «значних результатів» у цьому.

«Ми об’єднали світ навколо нашої боротьби за свободу. Ми звільняємо українську землю від російської армії. Ми вже почали відбудову всього, що було зруйноване російським терором. Ми відновлюємо нашу економіку. І ми даємо можливість вам і вашим компаніям працювати разом із нами – заради блага кожного з нас. Україна – це історія майбутньої перемоги і це шанс для вас інвестувати вже у проєкти на сотні мільярдів доларів, щоб бути переможцями разом з нами», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський: На відбудову України потрібен понад $1 трильйон - це буде найбільший проєкт у Європі

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський у вівторок віртуально вдарив у дзвінок під час відкриття Нью-Йоркської фондової біржі (NYSE).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-