Уряд виділяє 1,4 мільярда для закупівлі обладнання на випадок проблем під час опалювального сезону

Уряд виділяє 1,4 мільярда для закупівлі обладнання на випадок проблем під час опалювального сезону

Укрінформ
Кабінет Міністрів виділяє 1 млрд 409 млн гривень на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми тепло- і водопостачання.

Як передає Укрінформ, про це поінформував Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у Телеграмі.

«Цей опалювальний сезон без перебільшення стане найскладнішим в історії незалежної України. Головний ризик — це терористичні акти росії проти критичної інфраструктури.Тому уряд виділяє 1 млрд 409 млн гривень на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми тепло- і водопостачання. Мова йде про обладнання із простим та швидким розгортанням та обслуговуванням», - повідомив Шмигаль.

Водночас він додав, що паралельно із закупівлями уряд продовжує ремонти критичної інфраструктури й іншу підготовку до опалювального сезону.

«Стан готовності зараз 75%. Робимо все, аби всі українці цієї зими були із теплом та світлом», - підкреслив Прем’єр-міністр.

Читайте також: Мінрегіон затвердив обсяги газу для теплопостачальних підприємств

Як повідомлялося, раніше Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив керівникам областей створити резервні запаси матеріалів, обладнання та палива.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-