МКІП запустило новий проєкт по залученню інвестицій до України

МКІП запустило новий проєкт по залученню інвестицій до України

Фото
Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики разом із рекламним холдингом WPP запустили проєкт “Advantage Ukraine” по залученню інвестицій в українську економіку. Перші результати очікуються вже у вересні.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, передає Укрінформ.

У День Незалежності, "за підтримки Президента України Володимира Зеленского ми запускаємо кампанію “Advantage Ukraine”. Мета - заявити на весь світ, що інвестувати в Україну треба вже зараз, інакше ризиковано бути останнім. Буде багато позитивних новин вже на початку вересня, які мають принести нові інвестиції в економіку України від провідних компаній світу", - написав Ткаченко.

Читайте також: Ткаченко закликає долучатися до збору коштів з відновлення культурної спадщини

Ткаченко повідомив, що сьогодні запустили перший тизер “Advantage Ukraine”, а в Британії, США й Німеччині з'явилися перші банери та повідомлення про проєкт у західних ЗМІ. Також зазначив, що для промоції ініціативи було залучено кращі медіа й діджитал-ресурси, а також запрошено СЕО провідних компаній у ролі облич проєкту та перших інвесторів.

Він підкреслив, що світова спільнота має дивитись в часи після перемоги - "не чекати, коли вона настане, а вже робити внесок в майбутнє нашої мирної процвітаючої держави".

Читайте також: Ткаченко анонсував запуск проєкту з підтримки українського медіаполя «Інформаційний Рамштайн»

Він заразом зазначив, що до ініціативи долучилися різні відомства, зокрема, Міністерство економіки, Міністерство цифрової трансформації, Міністерство енергетики, Міністерство аграрної політики та продовольства, запропонувавши різні галузі задля інвестування.

Очільник МКІП також зауважив, що "кампанія обіцяє бути безпрецедентною", і висловив надію, що результати стануть такими ж.

Як повідомлялося, МКІП і Vodafone Україна запустили проєкт зі збору коштів на відбудову культурних пам’яток, пошкоджених під час війни.

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-