Японія почала експорт додаткових обсягів українського меду

Японія почала експорт додаткових обсягів українського меду

Укрінформ
Компанія Yamada Bee Company Group почала експорт додаткових обсягів українського меду до Японії, особливо їх цікавить соняшниковий та акацієвий.

Як передає Укрінформ, про це посол України в Японії Сергій Корсунський повідомив у Фейсбуці.

Український посол провів зустріч із президентом провідної компанії Японії Yamada Bee Company Group, яка виробляє мед, косметичні і лікарські засоби, біологічно активні харчові добавки з прополісу та інших супутніх продуктів бджолярства, Хідео Ямада.

За словами Корсунського компанія прийняла рішення надати технічну допомогу українським бджолярам у вигляді специфічного обладнання. Посол України в Японії додав, що Yamada Bee Company Group вже почала експорт в Японію додаткових обсягів українського меду (особливо цікавить мед з соняшнику, липи і акації), а також іншої солодкої продукції українського виробництва. А 10% від обсягів продажу власної та української продукції буде спрямовуватись Україні.

Читайте також: Японія надасть Україні фургони та безпілотники

Як повідомляв Укрінформ, 7 червня посол України в Японії Сергій Корсунський поінформував про укладення додаткової угоди про збільшення суми допомоги Україні на 500 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-