До АРМА передали майно двох пов’язаних з рф підприємств на ₴200 мільйонів

До АРМА передали майно двох пов’язаних з рф підприємств на ₴200 мільйонів

Укрінформ
Прокуратура Івано-Франківської області передала АРМА майно та корпоративні права на понад 200 млн грн; раніше вони належали підприємствам, пов’язаним з рф.

Про це поінформувала пресслужба Офісу генпрокурора, передає Укрінформ.

Зазначається, що у межах досудового розслідування було накладено арешт на майно і корпоративні права двох підприємств, бенефіціарними власниками яких є російські банки.

«Арештовані корпоративні права і акції на понад 14,8 млн грн, майновий комплекс вартістю понад 197,3 млн грн, 8 автомобілів та грошові кошти на банківських рахунках передано для управління до АРМА», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: До АРМА передали арештоване майно російської «ботоферми» на ₴1,5 мільйона

За інформацією ОГП, це - підприємства, які займаються виробництвом картонної продукції, мішків для цементу і будівельних сумішей.

Службовці цих підприємств, стверджують у прокуратурі, мають безпосередній зв'язок із рф і можуть бути причетними до фінансування держави-агресора рф, а також сприяти військовій агресії проти України.

Читайте також: В управління АРМА передали техніку і транспорт російського підприємства на ₴30 мільйонів

Досудове розслідування у провадженнях здійснюється за процесуального керівництва прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури слідчими Управління СБУ в області.

Як повідомлялося, за інформацією ОГП, правоохоронці вилучили понад 27 тонн пального російського товариства, кінцевим бенефіціарним власником якого є російське ПАТ «газпром нафта», що забезпечує міноборони рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-