В управління АРМА передали техніку і транспорт російського підприємства на ₴30 мільйонів

В управління АРМА передали техніку і транспорт російського підприємства на ₴30 мільйонів

Фото
Укрінформ
Прокуратура передала в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) техніку і транспортні засоби російського підприємства на понад 30 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

«Подільська окружна прокуратура міста Києва передала в управління АРМА 18 одиниць важкої техніки та 12 легкових автомобілів, які були вилучені у підприємства-резидента рф в межах досудового розслідування», - ідеться в повідомленні.

Прокурори окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактами привласнення коштів в особливо великих розмірах, а також фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України).

У межах цього провадження правоохоронці досліджують діяльність підприємства, засновниками якого є резиденти рф.

За місцем розташування підприємства проведено обшуки, у ході яких вилучено 11 вантажівок марки MAN, 5 тягачів, дві фури та 12 легкових автомобілів на загальну суму понад 30 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за матеріалами ДСР Нацполіції України.

Читайте також: В управління АРМА передали ще 500 мільйонів заарештованих коштів

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня у Львівській області прокуратура передала в управління АРМА корпоративні права на понад 35 млн грн підприємств, заснованих громадянами російської федерації.

Фото: gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-