KSE відкрила магістратуру з урбаністики

KSE відкрила магістратуру з урбаністики

Відео
Укрінформ
Київська школа економіки (KSE) відкрила магістерську програму з урбаністичного розвитку.

Про це повідомляється на сайті KSE, передає Укрінформ.

У межах магістерської програми вивчатимуть міжнародний досвід у сфері післявоєнної реконструкції, важливий для відбудови України. Зазначається, що навчальна програма дасть глибоке розуміння місцевих інституційних, економічних і соціальних реалій.

Курс поєднує три підходи: економічний, соціологічний та фінансовий. Випускники магістратури зможуть реалізовувати проєкти з розвитку зруйнованих війною населених пунктів та подальшого сталого розвитку регіонів, які перебувають під інтенсивним тиском після внутрішнього переміщення бізнесу і людей.

Згідно з інформацією на сайті KSE, до обов'язкових предметів програми включені: міське планування, девелопмент нерухомості та юридичні аспекти, технологія будівництва, фінанси та оцінка нерухомості, принципи міської економіки, наука про дані ринків нерухомості. Серед факультативних предметів: управління проєктом будівництва, оцінка вартості будівництва, вебскрапінг і аналіз, управління активами нерухомого майна, комерційний лізинг, соціальне житло, проєктне фінансування, облік і податок на нерухоме майно, цифрова нерухомість.

Читайте також: KSE: загальні збитки інфраструктури у результаті війни - майже $104 мільярди

Магістерська програма розрахована на 16 місяців і буде викладатися англійською мовою.

Академічним директором програми заявлений Міхнеа Константинеску - викладач університетів Нью-Йорку і Цюриху, наразі очолює відділ досліджень в Національному банку України. Одним із запрошених лекторів буде доктор соціології, викладач Європейського гуманітарного університету у Вільнюсі Сергій Любимов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-