Шмигаль сподівається, що Рада підтримає законопроєкт, який прискорить приватизацію

Шмигаль сподівається, що Рада підтримає законопроєкт, який прискорить приватизацію

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль очікує на підтримку у парламенті законопроєкту, який має суттєво прискорити приватизацію державного майна.

Про це він заявив на засіданні уряду у вівторок, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми також очікуємо на сьогоднішнє голосування у Верховній Раді за законопроєкт, який має суттєво прискорити приватизацію державного майна та державних підприємств. Це пришвидшення малої приватизації та усунення зайвих бюрократичних норм", - сказав Шмигаль.

Читайте також: В Україні за програмою релокації перемістили вже близько 700 підприємств

За його словами, документ також надасть нові можливості для бізнесу - купити об’єкт і вдихнути в нього нове життя, особливо під час релокації.

Як повідомлялося, Верховна Рада 21 червня 2022 року ухвалила за основу законопроєкт щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави (№7451).

Читайте також: Понад 250 майнових комплексів під управлінням ФДМУ підлягають приватизації

Законопроєкт створює умови для прискорення приватизаційних процесів в Україні, спрощує здійснювані заходи з підготовки до приватизації та продажу державного і комунального майна як у період запровадження воєнного стану, так і в мирний час, унеможливлює приватизацію об’єктів великої приватизації в період дії воєнного стану та пришвидшує отримання та переоформлення дозвільних документів та ліцензій для власників приватизованих об’єктів.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-