В Україні арештували майно російського бізнесмена на 400 мільйонів

В Україні арештували майно російського бізнесмена на 400 мільйонів

Укрінформ
За ініціативою Бюро економічної безпеки арештоване нерухоме майно, яке через офшорні компанії та підконтрольних осіб належать одному з російських бізнесменів. Його загальна вартість – понад 400 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ

Зазначається, що мова йде про мережу розважальних закладів та закладів громадського харчування, які розташовані в різних містах України.

«Встановлено, що бізнесмен намагався уникнути можливих санкцій та вилучення прав власності, передбачених законодавством України. По удаваних угодах він планував фіктивно вивести зі своєї власності зазначені активи», - наголосили в бюро.

Наразі нерухомість арештована: заклад громадського харчування, земельні ділянки, багатофункціональний розважально-оздоровчий комплекс із закладом громадського харчування. Орієнтовна загальна вартість майна становить понад 400 млн грн.

Читайте також: У Києві арештували майно підприємств росії і білорусі на 360 мільйонів

Досудове розслідування кримінального провадження, що здійснюють співробітники БЕБ за процесуального керівництва прокурорів Офісу генерального прокурора, триває.

Як повідомлялось, раніше Бюро економічної безпеки виявило 83 підприємства, які пов’язані з російською федерацією і республікою білорусь, а також брали участь у закупівлях за держкошти. З ними укладено понад 400 угод на близько 65 млн гривень.

Фото: НБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-