У Києві арештували майно підприємств росії і білорусі на 360 мільйонів

У Києві арештували майно підприємств росії і білорусі на 360 мільйонів

Укрінформ
Офіс генерального прокурора забезпечив накладення арешту на 315 залізничних контейнерів вартістю понад 10 млн грн та товарно-матеріальні цінності на суму понад 350 млн грн, які належать підприємствам російської федерації і білорусі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

У ході досудового розслідування встановлено, що на території України знаходяться залізничні контейнери, що належать російським та білоруським підприємствам, а також 300 залізничних вагонів з мінеральними добривами, які були ввезені та використовувалися із порушенням митного законодавства України.

«З метою забезпечення збереження цього майна як речових доказів та їх можливої конфіскації у подальшому Офісом генерального прокурора на підставі рішень слідчих суддів Шевченківського районного суду м. Києва накладено арешти. Орієнтовна вартість арештованого майна складає понад 360 млн грн», - ідеться в повідомленні.

Досудове розслідування здійснюється Бюро економічної безпеки за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України).

Читайте також: В Україні арештували майно російських корпорацій на 4,5 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, у червні правоохоронці заарештували понад 17 млн грн і корпоративні права на ще понад 3 млн грн, які належать білоруській нафтовій компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-