Трирічний план закупівель оборонного призначення складати не на часі – уряд

Трирічний план закупівель оборонного призначення складати не на часі – уряд

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення, що в умовах воєнного стану трирічний план закупівель товарів, робіт та послуг оборонного призначення із закритих закупівель не складають і не подають на затвердження уряду.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Встановлено, що в умовах воєнного стану зведений трирічний план закупiвелъ товарів, робiт i послуг оборонного призначення за закритими закупiвлями не складається та не подається на затвердження КМУ", - йдеться в повідомленні.

Водночас зазначено, що протягом 3 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану планування буде відновлено. У такий строк державні замовники мають подати пропозиції до проєкту зведеного трирічного плану закупiвель товарів, робiт i послуг оборонного призначення за закритими закупiвлями Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості.

Читайте також: Влада робить акцент на підтримку українського виробника через держзамовлення - Шмигаль

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Того ж дня в державі було запроваджено воєнний стан, який мав тривати до 26 березня. Згодом його продовжили, тепер воєнний стан діє до 23 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-