Влада робить акцент на підтримку українського виробника через держзамовлення - Шмигаль

Влада робить акцент на підтримку українського виробника через держзамовлення - Шмигаль

Укрінформ
Влада робить акцент на підтримку українського виробника через державне замовлення.

Про це в інтерв’ю НВ заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає Укрінформ.

"Міністерство оборони сьогодні замовляє для армії певні вироби. Ми говоримо навіть не про зброю, ми говоримо про тилове забезпечення армії: одяг, їжа, захист і таке інше. Усе це замовляється в Україні, по максимуму усе що можна замовити. Звичайно Міноборони сьогодні це пріоритет номер один", - сказав Шмигаль.

Читайте також: Для відновлення України потрібні будуть сотні мільярдів доларів – Прем’єр

За його словами, загалом у сфері легкої промисловості з 24 лютого міністерство уклало 68 договорів з вітчизняними підприємствами на загальну суму на 3,2 млрд грн на виробництво одягу.

Глава уряду нагадав, що Укрзалізницю визначили основним закупником і розповсюджувачем разом з Укрпоштою продуктів харчування в Україні - це доставка як для мереж, так і доставка гуманітарних вантажів, які куплені за рахунок держави або надані партнерами.

Читайте також: Шмигаль назвав джерела відновлення України - репарації, майно рф та допомога партнерів

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-