Рада оперативно ухвалюватиме рішення для реалізації плану відновлення України – Стефанчук

Рада оперативно ухвалюватиме рішення для реалізації плану відновлення України – Стефанчук

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук запевняє, що парламент оперативно та своєчасно ухвалюватиме необхідні законодавчі рішення для реалізації майбутнього плану відновлення України.

Про це він зазначив у Фейсбуці, коментуючи початок роботи дводенної конференції щодо відбудови України у швейцарському Лугано, повідомляє Укрінформ.

«Ми маємо підтримати план відбудови України ухваленням необхідних законодавчих актів. І ми це зробимо — оперативно та своєчасно. Одразу після завершення Міжнародної конференції з відновлення Верховна Рада України продовжить свою частину роботи», - проінформував спікер.

Читайте також: Стефанчук прибув до Швейцарії, щоб обговорити «план Маршалла» для України

Стефанчук підкреслив, що росія знищила багато в Україні різної цивільної інфраструктури – житлові будинки, садочки, лікарні, мости. За його словами, перше завдання — змусити росію за все заплатити, передусім за рахунок конфіскованого майна рф у всьому світі.

Як повідомлялося, 4-5 липня в Лугано (Швейцарія) триватиме конференція з питань відновлення України, де буде презентовано проєкт відповідного плану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-