В Україні арештували майно росіянина на ₴1,3 мільярда

В Україні арештували майно росіянина на ₴1,3 мільярда

Укрінформ
Бюро економічної безпеки арештувало майно громадянина росії на суму майже 1,3 млрд гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Співробітники Бюро економічної безпеки України викрили громадянина російської федерації в ухиленні від сплати податків. Як зазначається, порушник приховував фактичні обсяги доходу, отриманого від надання в оренду об’єктів комерційної нерухомості в одній з областей України, та ухилився від сплати обов’язкових платежів на суму понад 18,6 млн грн. Рішенням суду накладено арешт на банківські рахунки, земельні ділянки та об’єкти комерційної нерухомості. Орієнтовна вартість арештованого майна становить майже 1,3 млрд грн.

Читайте також: В Україні арештували корпоративні права підприємств російського олігарха

“БЕБ досліджує діяльність 21700 компаній, бенефіціарними власниками яких є громадяни країни агресора. У пріоритеті в аналітиків - компанії з найбільшим капіталом та цілісні майнові комплекси, що можуть принести користь державі. Першочерговими завданнями для БЕБ є притягнення до відповідальності порушників, накладення арешту на їх майно, не дати переоформити це майно на інші компанії та сприяти, щоб майно працювало на Україну, для відновлення економіки нашої держави, зруйнованих населених пунктів, або для потреб ЗСУ”, - зазначив директор БЕБ Вадим Мельник.

Як повідомлялося, орієнтовна загальна вартість активів у всіх кримінальних провадженнях, на які БЕБ забезпечило накладення арешту, становить 30 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-