Українці в ЄС відкрили 170 тисяч рахунків у Revolut

Українці в ЄС відкрили 170 тисяч рахунків у Revolut

Укрінформ
Українці, які перебувають на території Європейського Союзу, вже відкрили понад 170 тисяч рахунків у Revolut.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Понад 170 тисяч рахунків у Revolut відкрито українцями в ЄС. Від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримала нас та дала змогу громадянам України у Європі відкривати рахунки в мобільному застосунку. Це дозволило тисячам українців швидко та безпечно переказувати кошти та користуватися мобільним банкінгом", - йдеться в повідомленні.

Федоров зауважив, що Revolut — резидент Дія.City та один з найдорожчих фінтех-стартапів Великої Британії.

Із Revolut українці мають змогу безоплатно, за декілька кліків створити обліковий запис, отримати картку в застосунку та одразу нею скористатися.

Завдяки Revolut українці в ЄС можуть: підв’язувати свої банківські рахунки, платити з картки в локальній валюті країни, де перебувають, або знімати готівку, миттєво переказувати гроші між картками та за кордон та стежити за аналітикою витрат.

Читайте також: Компанія Revolut заборонила грошові трансфери в РФ і Білорусі

Як повідомляв Укрінформ, з 14 березня послуги фінансово-технологічної компанії Revolut стали доступними для українців, які перебувають на території Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-