Влада закликатиме італійські компанії до пошуку нових можливостей в Україні - Кулеба

Влада закликатиме італійські компанії до пошуку нових можливостей в Україні - Кулеба

Фото
Укрінформ
Україна вітатиме більше італійських компаній і закликатиме їх досліджувати нові можливості, які може запропонувати наша країна.

Про це у Твіттері заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за підсумками зустрічі з головою Конфедерації італійської промисловості Карло Бономі, повідомляє Укрінформ.

«Корисна зустріч з Карло Бономі, президентом головної бізнес-асоціації Італії Confindustria. Війна – це час викликів, але й час можливостей. Ми будемо вітати більше італійських компаній і закликати їх досліджувати нові можливості, які може запропонувати Україна», - зазначив Кулеба.

Читайте також: Кулеба наголосив на зростанні довіри до компаній, які вийшли з рф

Як повідомлялося, 20 червня Президент Володимир Зеленський зустрівся з головою Конфедерації італійської промисловості Карло Бономі. Зустріч була присвячена участі підприємців з Італії у повоєнній відбудові України. Глава держави наголосив на важливості започаткування роботи представництва конфедерації в Україні. На його думку, відкриття такого офісу в Києві стане знаковою подією й потужним сигналом усім іноземним інвесторам.

Фото: Твіттер, Кулеба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-