В Україні вже розчистили 938 кілометрів доріг і збудували 41 тимчасову переправу

В Україні вже розчистили 938 кілометрів доріг і збудували 41 тимчасову переправу

Укрінформ
Працівники Державного агентства автомобільних доріг України вже розчистили 938 кілометрів доріг, засмічених внаслідок воєнної агресії російської федерації, а також збудували 41 тимчасову переправу для відновлення транспортного сполучення.

Про це розповів перший заступник голови «Укравтодору» Андрій Івко під час пресконференції в Медіацентрі Україна – Укрінформ на тему «Гуманітарна допомога від Чехії. Результати відновлення дорожньої інфраструктури».

«Зараз ми практично працюємо у всіх регіонах України, але відновленням займаємось лише в Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Миколаївській областях. На сьогодні можемо констатувати, що ми вже розчистили 938 кілометрів доріг, а також збудували 41 тимчасову переправу на дорогах державного значення», - розповів він.

Івко нагадав, що Адміністрація державних матеріальних резервів Чеської Республіки також передала Україні два тимчасові мости завдовжки 36 метрів кожен. Один із них прямує до Київської області. Їх монтаж розпочнеться на територіях, які критично потребують відновлення транспортного сполучення. У липні передбачається завершення відповідних робіт.

Читайте також: За час війни російські загарбники зруйнували 24 тисячі кілометрів доріг та 300 мостів - Укравтодор

Як повідомлялося, станом на початок червня загальна сума прямих збитків економіки України від пошкодження та руйнування житлових і нежитлових будівель та інфраструктури становить $103,9 млрд або 3 трлн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-