За час війни російські загарбники зруйнували 24 тисячі кілометрів доріг та 300 мостів - Укравтодор

За час війни російські загарбники зруйнували 24 тисячі кілометрів доріг та 300 мостів - Укравтодор

Укрінформ
За 100 днів війни зруйновано 24 тисячі кілометрів доріг та три сотні мостів.

Про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За 100 днів війни зруйновано 24 тисячі км доріг та три сотні мостів. Ворог не припиняє нищити нашу інфраструктуру, але країна продовжує жити та відбудовуватися в умовах війни", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на паузу було поставлено всі масштабні проєкти Великого будівництва.

"На деокупованих територіях, станом на сьогодні забезпечили проїзд 39 тимчасовими переправами на дорогах до Києва, Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Чернігова, Харкова, Сум, Миколаєва. Відкрили рух по «Варшавській трасі» з Києва до Ковеля. На цій трасі у двох областях через війну було знищено три мости. Всі три переправи вже функціонують. Відкрили рух для вантажівок по трасі М-06 Київ-Чоп. Поруч зі зруйнованим мостом у перші тижні деокупації у Стоянці звели тимчасову переправу для легкового транспорту, але вантажівкам доводилось об'їжджати зайві кілометри. Наразі транспорт може рухатись відновленим лівим поїздом мосту", - зазначили в Укравтодорі.

Крім цього, у четвер було відкрито рух готовою ділянкою траси Н-31 на Дніпропетровщині - це майже 30 км автошляху за маршрутом Полтава – Київ. Тепер поїздки стануть швидшими, а трафік вантажного транспорту буде відбуватися поза межами населених пунктів.

Читайте також: На Житомирщині спорудили тимчасовий об'їзд на "Варшавці"

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-