Уряд спільно з ПРООН працюють над розвитком малого й середнього бізнесу в Україні

Уряд спільно з ПРООН працюють над розвитком малого й середнього бізнесу в Україні

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та адміністратор Програми розвитку ООН Ахім Штайнер обговорили питання розвитку малого й середнього бізнесу в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Урядовий портал.

«Багато підприємств і заводів сьогодні зруйновані росією. 12 млн людей — біженців та внутрішньо переміщених осіб — з часом повернуться додому. Критично необхідно знайти рішення щодо створення протягом року низки робочих місць, щоб люди мали роботу й могли прогодувати свої сім’ї», - зазначив очільник уряду.

За його словами, можливим варіантом для цього є створення спеціальної програми для малого й середнього підприємництва, відповідно до якої держава спільно з міжнародними організаціями могла б надавати людям грошову підтримку для створення й розвитку їхнього бізнесу.

Читайте також: За програмою релокації вже переїхали понад 600 підприємств

Своєю чергою, Штайнер зазначив, що ПРООН зацікавлена в реконструкції та розвитку України, і його команда у співпраці з урядом і державними інституціями вже працює над рішеннями щодо цього питання.

Як повідомлялось, у Верховній Раді зареєстрований проєкт закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо перегляду окремих пільг з оподаткування.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-