Уряд пропонує Раді переглянути деякі пільги з оподаткування

Уряд пропонує Раді переглянути деякі пільги з оподаткування

Укрінформ
У Верховній Раді зареєстрований проєкт закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо перегляду окремих пільг з оподаткування.

Як передає Укрінформ із посилання на картку законопроєкту, його ініціатором є Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Поки що проєкт документу на сайт ВР не оприлюднений , але зазначено, що його вже передали на розгляд керівництва Верховної Ради.

Читайте також: Збільшення податків в Україні поки не буде - глава Мінфіну

Водночас народний депутат Яросла Железняк у Телеграмі зазначив, що йдеться про повернення мит та ПДВ на імпортні товари. «Кабмін офіційно вніс законопроєкт про повернення всіх мит та ПДВ на імпортні товари (без авто та палива)», - написав політик.

Читайте також: У Раді зареєстрували законопроєкт про заборону колекторам стягувати борги з військових

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 20 березня підписав закон, який визначає особливості адміністрування податків і зборів під час дії правового режиму воєнного стану. Згідно з ним, з 1 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України передбачено можливості фізичним особам-підприємцям та юридичним особам з оборотом до 10 млрд грн сплачувати єдиний податок з обороту в обсязі 2% за правилами, встановленими для 3-ї групи платників єдиного податку, тобто із звільненням від податку на прибуток, ПДВ та інших платежів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-