У Львові стартувала ІХ Міжнародна нафтогазова конференція

У Львові стартувала ІХ Міжнародна нафтогазова конференція

Укрінформ
У Львові стартувала ІХ Міжнародна нафтогазова конференція «Ньюфолк НКЦ». Головна тема - енергетична незалежність України.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що сьогодні, 26 травня, на Львівщині відбувається вже ІХ Міжнародна нафтогазова конференція «Ньюфолк НКЦ».

У межах заходу проведуть низку конференційних сесій, присвячених сучасним технологіям буріння та інтенсифікації притоку, а також екологічним, правовим, економічним і політичним умовам діяльності нафтогазовидобувної галузі.

Цьогоріч на конференції акцентують увагу на ресурсах українських вуглеводнів задля позбавлення дефіциту палива у воєнний та післявоєнний період, розвитку ресурсної бази та сервісному забезпеченню видобутку.

Читайте також: Зеркаль: Україна має потужний важіль впливу на Угорщинунафтопровід «Дружба»

«З попереднього року ситуація у нафтогазовій галузі кардинально змінилась, сьогодні держава перебуває у війні. Попри це, поставлені цілі змінювати не потрібно, маємо покроково рухатись до них. Ми розуміємо, що енергетична незалежність – це не слова, це наше майбутнє, і треба робити все, щоб його наблизити. Дякую компаніям, які продовжують інвестувати в Україну, зокрема Львівщину», – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зазначимо, що Львівська конференція «Ньюфолк НКЦ» щороку збирає понад 200 делегатів з більш як 100 компаній, це найбільший в Україні майданчик висвітлення технологічної складової розвитку нафтогазової галузі.

Її учасниками є власники, керівники та провідні фахівці найбільших сервісних і видобувних компаній Канади, США, Великої Британії, Німеччини, Нідерландів, Румунії, Польщі, Чехії, Словаччини, Казахстану та України.

«Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр» (Newfolk Oil and Gas Consulting Center Newfolk Oil&Gas) – українська аналітична і консалтингова компанія, яка надає послуги для підприємств нафто- і газовидобутку.

Фото: Львівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-