Henkel відновлює роботу двох своїх заводів в Україні

Henkel відновлює роботу двох своїх заводів в Україні

Укрінформ
Після більш як двомісячного простою виробник будівельних сумішей компанія Henkel відновлює роботу двох із чотирьох виробництв в Україні.

Про це повідомляє пресслужба компанії, передає Укрінформ.

"Першим відновив діяльність завод у Львівській області, який спеціалізується на виготовленні будівельних сумішей бренду Ceresit. Враховуючи безпеку роботи в регіоні, працівники заводу можуть повернутися до роботи», — йдеться в повідомленні.

Як зазначають в компанії, невдовзі, з огляду на поточну ситуацію, буде відновлена діяльність заводу у місті Вишгород Київської області.

Компанія призупинила роботу всіх виробництв в Україні з початку війни — 24 лютого 2022 року. Наразі робота двох інших виробничих об’єктів неможлива, оскільки вони розташовані на тимчасово захоплених російськими військами територіях у Харківській та Херсонській областях.

Читайте також: Ринок «Барабашово» у Харкові відновлює роботу

Як повідомлялося, німецький концерн Henkel після довгих вагань вирішив остаточно піти з російського ринку. Зараз у компанії готуються до реалізації цього рішення. Ще на початку квітня компанія говорила, що, попри все, буде продовжувати виробництво на російському ринку, хоча й вирішила припинити всі заплановані інвестиції в Росію та припинити рекламу та спонсорство ще наприкінці лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-