Ринок «Барабашово» у Харкові відновлює роботу

Ринок «Барабашово» у Харкові відновлює роботу

Укрінформ
Харківський торговельний центр «Барабашово» з 12 квітня частково відновлює роботу задля забезпечення мешканців міста необхідними товарами. 

Про це повідомляється на сайті ТЦ, передає Укрінформ.

«Це, з одного боку, наша відповідь на заклики Президента та Кабінету Міністрів до бізнесу відновлювати роботу, підтримувати економіку, надавати людям можливість заробляти на життя, зберігати робочі місця та сплачувати податки до бюджету, а з іншого – турбота про харків’ян, які зараз мають дуже обмежені можливості щодо придбання багатьох необхідних товарів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рішення щодо відновлення роботи підприємства є виваженим. Керівництво обіцяє вживати всіх необхідних заходів безпеки, дотримуватися всіх вимог воєнного стану. У разі виникнення загрози відвідувачі матимуть змогу негайно евакуюватися у сховища.

Читайте також: На Харківщині зруйновані понад 800 кілометрів доріг

Першими відновлять торгівлю у торговельному центрі підприємці, які забезпечують продаж товарів, дефіцит яких особливо відчувають мешканці Харкова.

Як повідомлялося, 18 березня внаслідок ворожого обстрілу спалахнула пожежа на ринку «Барабашово». Під час її гасіння стався повторний обстріл, загинув рятувальник.

25 березня територія торговельного центру знову була обстріляна, через що сталося займання близько двох десятків торгових об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-