НКРЕКП анулювала ліцензії п'яти компаніям, пов’язаним з росією

НКРЕКП анулювала ліцензії п'яти компаніям, пов’язаним з росією

Список
Укрінформ
Регулятор анулював ліцензії п'яти енергетичним компаніям, кінцевими бенефіціарами яких є громадяни росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

"Після документального підтвердження встановлення контролю за діяльністю ліцензіата у значенні, наведеному у статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції», резидентами держав, що здійснюють збройну агресію проти України, у значенні, наведеному у статті 1 Закону України «Про оборону України», Регулятор анулював ліцензії п’яти компаніям", - йдеться у повідомленні.

Так, були анульовані ліцензїі компаніq "Істек" (виробництво телової енергії), "Алакор Сіті" (постачання природного газу), "Стілл Енерджі" (постачання електроенергії), "Екопроменергія" та "ПВ Солар Стейшн" (обидві - виробництво електроенергії).

Читайте також: У РНБО пояснили, чому «неспроможність» США замінити російський газ у ЄС – фейк

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну, російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Верховна Рада 3 березня 2022 року ухвалила закон "Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-