НАЗК пропонує обкласти санкціями 1000 осіб та компаній рф, серед них – Кабаєва

НАЗК пропонує обкласти санкціями 1000 осіб та компаній рф, серед них – Кабаєва

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції пропонує вести санкції проти 1000 російських осіб та компаній, зокрема, щодо коханки російського президента путіна Аліни Кабаєвої.

Як передає Укрінформ, про це НАЗК повідомляє у Телеграмі.

"НАЗК підготувало для Офіса Генерального прокурора та МЗС новий список підсанкційних кандидатів. Серед них – Кабаєва та скандальна компанія, яка допомагала армії рф пересилати награбоване майно українців", - ідеться у повідомленні.

До списку потрапило понад 1000 осіб та компаній з рф, які сприяють продовженню війни росії проти України. У список були включені відомості про 330 національних діячів, олігархів та членів їх сімей, а також 748 юридичних осіб до яких ще не застосовані санкції.

Читайте також: ЄС оприлюднив додаткові санкції проти білорусі

"НАЗК додало до санкційних списків товариство з обмеженою відповідальністю "СДЕК-Глобал". Адже саме ця компанія займалася доставкою награбованого майна українців. Рашисти користувалися послугами швидкої пошти, щоб пересилати по 100 кг одягу українців, яких самі ж вбивали під час повномасштабної війни на нашій Батьківщині. Більшість мародерів привезло награбоване з Чернігівщини та Київщини", - зазначили в НАЗК.

Докладніше про те, хто потрапив у підсанкційні списки за посиланням.

Весь перелік осіб та компаній, на які НАЗК пропонує накласти санкції постійно оновлюється. Його можна переглянути одразу після отримання уповноваженими органами на порталі Війна і санкції.

Читайте також: Лондон надаватиме Києву будь-яку можливу підтримку через агресію путіна – Джонсон

Як повідомляв Укрінформ, 9 квітня Федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер під час спільної з Президентом України Володимиром Зеленським пресконференції у Києві заявив, що в Австрії каратимуться будь-які спроби обійти запроваджені проти росії санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-