Кабмін виділив Міністерству оборони 32,8 мільярда

Кабмін виділив Міністерству оборони 32,8 мільярда

Укрінформ
Ключовим напрямом роботи виконавчої влади залишається фінансове й організаційне забезпечення української армії, тож уряд ухвалив спрямувати Міністерству оборони 32,81 млрд грн.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 5 квітня, передає Укрінформ із посиланням на Урядовий портал.

Кабінет міністрів прийняв рішення виділити 1,45 млрд грн Службі безпеки України та 32,81 млрд грн - Міністерству оборони.

«Виділяємо Міністерству оборони та Службі безпеки України кошти з резервного фонду. Це кошти на зарплати, техніку, зброю, пальне та все необхідне для наших захисників. Основні ресурси держави й бюджету зараз направляємо саме на ці потреби», - відзначив очільник уряду.

Читайте також: Економіка на «воєнних рейках»: Шмигаль розповів про гроші для армії, посівну та пенсії

Також Прем’єр-міністр повідомив, що одразу декілька держав запропонували безплатну допомогу в лікуванні й реабілітації українських військових і цивільних. Тож уряд затвердив документ, який допоможе швидко та правильно організувати весь процес.

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабну війну проти України. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста та села, катують та вбивають мирне населення.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-