В ОП анонсують щотижневі ініціативи для підтримки економіки України

В ОП анонсують щотижневі ініціативи для підтримки економіки України

Укрінформ
В Офісі Президента планують щотижня впроваджувати ініціативи для підтримки української економіки.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сказав заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма під час всеукраїнського телемарафону.

"Я думаю, що щотижня ми будемо розробляти та впроваджувати декілька нових ініціатив, і всі вони фокусуватимуться навколо спрощення податкової системи, подальшого наповнення фінансуванням і ліквідністю, стимулювання створення робочих місць", - розповів Шурма.

За його словами, нині готується програма компенсації роботодавцям за збереження і створення робочих місць. Також розробляється державна програма відновлення України, завдяки якій будуть створені додаткові робочі місця.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства економіки, у населених пунктах, де ведуться безпосередні бойові дії, 75% бізнесу зупинило свою роботу.

З 24 лютого триває російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-