Сума контрактів заводу Малишева перевищила 3,4 мільярда - Укроборонпром

Сума контрактів заводу Малишева перевищила 3,4 мільярда - Укроборонпром

Укрінформ
Обсяг замовлень ДП "Завод імені В. О. Малишева" (ЗіМ) є найбільшим за три останні роки. На початок 2022 року загальна сума підписаних контрактів перевищила 3,4 млрд грн.

Про це розповів генеральний директор підприємства Олег Винник, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу ДК "Укроборонпром".

«Поточний рік для заводу ім. Малишева повинен стати переломним. За останні три роки ми вперше маємо такий великий обсяг законтрактованих замовлень. Це створює необхідні умови для стабільного розвитку, отримання прибутку, виконання усіх соціальних зобов’язань перед працівниками та підвищення їхніх статків", - розповів очільник підприємства.

Наразі завдяки плідній співпраці заводу з ДК «Укрспецекспорт» триває виконання замовлення на ремонт парку танків Т-80УД. Цей контракт на суму $85,6 млн був підписаний у лютому 2021 року з Ісламською Республікою Пакистан.

Підприємство отримало додаткові контракти у бронетанковій галузі на загальну суму понад $32 млн у межах військово-технічного партнерства з Пакистаном.

Читайте також: Обсяг виробництва підприємств Укроборонпрому в січні зріс на 48%

Як повідомляв Укрінформ, обсяги виробництва підприємств, що входять до складу державного концерну “Укроборонпром”, зросли на 21% порівняно із 2020 роком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-