Єврокомісія планує мобілізувати до €6,5 мільярда інвестицій для підтримки економіки України

Єврокомісія планує мобілізувати до €6,5 мільярда інвестицій для підтримки економіки України

Укрінформ
Єврокомісар з питань розширення та сусідства Олівер Варгеї під час візиту до Києва заявив, що ЄС мобілізує до 6,5 мільярда євро інвестицій для підтримки економіки України.

Про це він написав у Твітері, передає Укрінформ.

«Сьогодні в Києві разом із Президентом Зеленським я підтвердив постійну відданість ЄС суверенітету та територіальній цілісності України та соціально-економічній стійкості. Ми мобілізуємо до 6,5 мільярда євро інвестицій для підтримки економіки, відновлення, зростання, починаючи з п'яти5 ключових проєктів», - йдеться у твіті Варгеї.

Як повідомляв Укрінформ, єврокомісар з питань розширення та сусідства Олівер Варгеї здійснює візит до України 26-27 січня, щоб висловити солідарність ЄС із Україною та представити пакет економічної підтримки.

Читайте також: Україна залучатиме іноземні інвестиції в енергетику - Шмигаль

18 січня високий представник ЄС Жозеп Боррель під час виступу перед членами Комітету Європарламенту із закордонних справ та Підкомітету з безпеки й оборони підтвердив солідарність ЄС із Україною в контексті концентрації російських військ навколо її кордонів та зауважив, що реформи та демократичний розвиток України підвищують її стійкість перед зовнішніми загрозами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-