Уряд планує затвердити методику нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Уряд планує затвердити методику нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Укрінформ
Кабінет Міністрів на черговому засіданні у середу, 3 листопада, планує розглянути проєкт постанови про затвердження методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок. 

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на порядок денний засідання, оприлюднений на Урядовому порталі, ініціював це питання міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко.

Міністр соціальної політики Марина Лазебна пропонує внести зміни до порядку призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми, а також змінити порядок проведення індексації грошових доходів населення.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет - внести зміни до порядку залучення педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців до проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Він пропонує затвердити порядок проживання та утримання учнів у пансіонах закладів освіти.

Віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров ініціював зміни до порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Окрім того, міністри планують утворити територіальні органи Бюро економічної безпеки. Вони можуть затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для цифрової трансформації у сфері податкової політики, порядок ведення обліку операторів протимінної діяльності.

Зміни до порядку зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов’язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження – також є у порядку денному засідання.

Уряд планує погодити проєкт указу Президента про утворення делегації України для участі в роботі 9-ї сесії Конференції Сторін Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну.

Читайте також: В Україні відтепер земельні ділянки продаватимуть разом із нерухомістю

У Кабміні також мають намір погодити низку законопроєктів, які потім внесуть на розгляд Верховної Ради. Зокрема, про судово-експертну діяльність, зміни до Кримінального процесуального кодексу щодо удосконалення деяких положень, пов’язаних з порядком призначення експертизи, до Податкового кодексу щодо звільнення від оподаткування товарів оборонного призначення, до Митного кодексу щодо звільнення від оподаткування товарів оборонного призначення, а також зміни до Закону “Про місцеве самоврядування в Україніˮ щодо розподілу повноважень органів місцевого самоврядування у зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-