МХП став учасником глобального договору ООН

МХП став учасником глобального договору ООН

PR
Укрінформ
Агроіндустріальний холдинг МХП  приєднався до найбільшої у світі ініціативи корпоративного сталого розвитку — Глобального договору ООН.

Участь у проєкті дозволить МХП обмінюватися найкращими практиками та об’єднати зусилля з компаніями в усьому світі, повідомили Укрінформу в пресслужбі холдингу.

Як зазначається у повідомленні, ставши учасником Глобального договору ООН, МХП зобов’язався дотримуватись 10 принципів Глобального договору ООН, працювати над досягненням цілей сталого розвитку (17 цілей) та щорічно звітувати про прогрес. Крім того, вже сьогодні компанія допомагає реалізувати 12 цілей із 17, серед яких: подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства, забезпечення здорового способу життя та добробуту людей будь-якого віку, забезпечення всеосяжної і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх та ін. (Докладніше можна ознайомитись у річному звіті зі сталого розвитку тут: mhp.com.ua).

Читайте також: Енергоефективність має стати національною ідеєю - Домбровський

«Для нас важливо бути частиною Глобального договору ООН. Це є свідченням того, що сталий розвиток для МХП є важливим і надалі ми готові будемо приділяти цьому більше уваги. Наше стратегічне бачення передбачає цілісний підхід до розвитку, який об'єднує економічні, соціальні і екологічні ресурси, спирається на спільні зусилля компаній і зацікавлених сторін на глобальному рівні. Ми є яскравим прикладом компаній із круговою економікою, що дорівнює безвідходному виробництву. Ми із радістю поділимося своїми кращими практиками з іншими компаніями та готові навчатися, щоб стати ще більш відповідальними та ефективними», — прокоментувала директорка департаменту зв’язків з інвесторами МХП Анастасія Соботюк.

Глобальний договір ООН — особлива ініціатива Генерального секретаря ООН і найбільша у світі асоціація корпоративно-відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією.

МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами на Балканах. Холдинг здійснює основну діяльність у галузях птахівництва, м'ясопереробки і тваринництва. Інноваційність та динамічне зростання дозволили МХП за десятиліття збільшити сукупні потужності з виробництва м'яса курки утричі до понад 700 тис. тонн за підсумками 2020 року, також потужності компанії по виробництву курятини європейського операційного сегмента (РР) склали більше ніж 100 тис. тонн м’яса птиці. ГДР (Глобальні Депозитарні Розписки) МХП котируються під тикером MHPC. Серед партнерів холдингу з реалізації великих інвестиційних проєктів — Міжнародна фінансова корпорація (IFC) групи Світового Банку, Європейський інвестиційний банк, Європейський банк реконструкції та розвитку та інші провідні інституційні інвестори.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-