УСПП домовився про співпрацю з Центром зовнішньої торгівлі Китаю

УСПП домовився про співпрацю з Центром зовнішньої торгівлі Китаю

Укрінформ
Український союз промисловців та підприємців підписав Меморандум про співробітництво з Центром зовнішньої торгівлі Китайської Народної Республіки.

Підписання відбулося в рамках онлайн-конференції щодо участі українського бізнесу в 130-ій сесії Кантонського ярмарку в КНР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відкриваючи конференцію, президент УСПП Анатолій Кінах зазначив, що Китайська Народна Республіка і Європейський Союз — беззаперечні лідери за обсягами зовнішньої торгівлі із нашою країною. За даними Держстату, торік товарообіг між Україною й КНР сягнув $15,4 млрд.

"Є можливість, використовуючи прямі комунікації між українським і китайським бізнесом, знаходити спільні інтереси та формувати довгострокове стабільне стратегічне партнерство", - сказав Кінах.

Він зауважив, що українська економіка й промисловість потребують масштабної модернізації, адаптації до світових стандартів, технічних регламентів, вимог до конкурентоспроможності. Й участь українського бізнесу в роботі одного з найбільших у світі торговельних майданчиків - Кантонському ярмарку — сприятиме формування сприятливого інвестиційного клімату.

Читайте також: Бізнес пропонує владі допомогу в подоланні кризи – Кінах

Конференцію щодо участі українського бізнесу в 130-ій сесії Кантонського ярмарку та презентації китайською стороною можливостей цього майданчика організував Український союз промисловців та підприємців (УСПП) за підтримки посольства КНР в Україні.

Кантонський ярмарок (The Canton Fair), або Китайський ярмарок імпортних і експортних товарів - найбільша у КНР торгова виставка, що відбувається у місті Гуанчжоу (провінція Гуандун, Південний Китай) двічі на рік, навесні та восени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-