Боротьба з контрабандою: Данілов розповів про ефект від санкцій

Боротьба з контрабандою: Данілов розповів про ефект від санкцій

Укрінформ
У сфері боротьби з контрабандою на митниці є зрушення, на 47 млрд гривень зросли надходження до бюджету, однак не всі підсанкційні особи вже припинили свою діяльність

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов за підсумками засідання РНБО у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У цій царині є певні зрушення. На 47 млрд були збільшені надходження до бюджету, але при наявній інформації, яка є на сьогоднішній день у відповідних органах, ми можемо сказати, що таке явище і люди, які є в нас під санкціями, на превеликий жаль, вони ще не припинили остаточно свою діяльність», - сказав Данілов.

За його словами, на нинішньому засіданні РНБО, зокрема, були присутні керівництво Одеської митниці, одеського СБУ та представники МВС в області.

Читайте також: Завдяки боротьбі з контрабандою бюджет цьогоріч поповнився на понад ₴2,5 мільярда - СБУ

Водночас секретар РНБО проінформував, що Президент запропонував, аби на початку наступного тижня керівник митниці, міністр фінансів, голова СБУ та відповідні органи ще раз зібралися задля з’ясування «питання, що стосується підсилення кадрового забезпечення на нашій митниці».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-