Кулеба підбив підсумки зустрічі з українськими та турецькими бізнес-колами

Кулеба підбив підсумки зустрічі з українськими та турецькими бізнес-колами

Укрінформ
У п’ятницю, 8 жовтня, міністри закордонних справ України Дмитро Кулеба та Турецької Республіки Мевлют Чавушоглу провели у Львові зустріч з українськими та турецькими бізнес-колами, під час якої обговорили шляхи усунення перешкод для подальшого розвитку українсько-турецької торгівлі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС України.

“На переговорах цього тижня ми приділили значну увагу саме підтримці бізнесу та розвитку торгівлі. Ми створюємо нові можливості співпраці українських та турецьких компаній у цілій низці сфер, усувати перешкоди для розвитку міжнародної співпраці, продовжуємо підтримувати український бізнес”, - запевнив Кулеба.

Чавушоглу висловив вдячність українській стороні за підтримку роботи турецьких фірм в Україні та запевнив їх у незмінній підтримці з боку турецького уряду.

Зазначається, що зустріч відбулася в ході робочого візиту глави турецької дипломатії до України на запрошення українського колеги.

У заході взяли участь члени ГО «Міжнародне товариство Українсько-Турецької дружби», провідні підприємці Львівської торговельно-промислової палати, які мають бізнес-контакти з турецькою стороною, топменеджери низки українських та турецьких компаній.

Читайте також: Кулеба: Усунули всі перешкоди для виробництва безпілотників Bayraktar в Україні

У заході взяли участь компанії, які працюють у сферах енергетики, ІТ-послуг, туризму, медичного обслуговування, продовольчого експорту, машинобудування та ін.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові пройшло дев’яте засідання спільної групи стратегічного планування України та Туреччини, в якому на запрошення глави МЗС Дмитра Кулеби взяв участь його турецький колега Мевлют Чавушоглу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-