Суд відсторонив заступника голови АРМА від посади ще на два місяці

Суд відсторонив заступника голови АРМА від посади ще на два місяці

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд відсторонив від займаної посади заступника голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) ще на два місяці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВАКС. 

22 вересня слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованної антикорупційної прокуратури та продовжив ще на 2 місяці строк відсторонення від займаної посади заступника голови АРМА.

“Строк дії ухвали – до 22 листопада включно”, - нагадали у суді.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню після її проголошення у порядку, передбаченому для виконання судових рішень.

Читайте також: Відсторонення керівництва АРМА оскаржать у суді

Відстороненого від посади заступника голови АРМА підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення - заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою, в особливо великому розмірі (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, колишні посадовці АРМА, а також інші фізичні особи причетні до ймовірного привласнення понад 400 тисяч доларів США, які були передані в управління АРМА.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня т.в.о. голови АРМА, його заступника та начальника управління установи відсторонили від посад та відправили під домашній арешт. Це сталося після того, як працівники ДБР повідомили посадовцям про підозру у привласненні понад 400 тисяч доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-