Данілов - про проєкт бюджету-2022: Видатки на Апарат РНБО не збільшились ні на копійку

Данілов - про проєкт бюджету-2022: Видатки на Апарат РНБО не збільшились ні на копійку

Укрінформ
Бюджет Апарату Ради національної безпеки і оборони у проєкті державного бюджету на наступний рік фактично не збільшився ні на копійку — він так само становить орієнтовно 250 мільйонів гривень.

Про це поінформував секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу, відповідаючи на питання про майже 304 мільйони гривень видатків, закладені у проєкті держбюджету на наступний рік на діяльність РНБО, передає кореспондент Укрінформу.

“Бюджет Апарату РНБО не збільшився (у проєкті держбюджету-2022 — ред.) ні на копійку. Він як був у минулому році десь 250 млн, він так і лишився. Гроші, про які ви кажете, додаткові, які були виділені, це, серед іншого, ми зараз ведемо програму з центру протидії дезінформації, і з урахуванням того, що цей центр приписали РНБО, саме ці додаткові гроші будуть (направлені — ред.) саме на цей центр”, - сказав Данілов.

Він уточнив, відповідаючи на питання, що у РНБО працює низка осіб, які мають отримувати зарплату, “і якщо ви вважаєте, що вони мають працювати безкоштовно — поки що так не виходить”.

Читайте також: У проєкті бюджету заклали 98,2 мільярда на систему МВС

“Окрім того, ми маємо завдання відносно наших відряджень у зони проведення операції Об'єднаних сил. Також, як ви знаєте, у нас є комітет по розвідці при Апараті РНБО, і у нас є дуже багато підрозділів, які виконують завдання, пов'язані з національною безпекою”, - поінформував він.

Як повідомлялося, у проєкті державного бюджету на 2022 рік передбачені видатки на діяльність РНБО загалом у сумі 303 млн 994,9 тис. грн, з них на інформаційно-аналітичне забезпечення координаційної діяльності у сфері національної безпеки і оборони передбачені кошти у розмірі 250 млн 988,7 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-