Будівництво військових кораблів: Укроборонпром підписав угоду з Babcock

Будівництво військових кораблів: Укроборонпром підписав угоду з Babcock

Укрінформ
Державний концерн «Укроборонпром» підписав угоду про співпрацю з міжнародною групою компаній Babcock International щодо розширення спроможностей Військово-морських сил ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі Укроборонпрому.

Документом передбачається спільна реалізація українських військово-морських проєктів у межах програми розширення спроможностей Військово-морських сил Збройних сил України.

«Розраховую, що реалізація підписаної угоди дозволить значно посилити спроможності та бойовий потенціал українського флоту, а наша співпраця стане драйвером відновлення суднобудівної галузі України», – зазначив генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв.

Читайте також: Ракети, кораблі, супутники та дрони: експерт назвав два рівні розвитку оборонних технологій

Зазначається, що підписання угоди також сприятиме ефективному виконанню тристороннього Меморандуму щодо реалізації програми UNCEP, підписаного Міністерством оборони України, урядом Великої Британії та компанією Babcock, в якому остання виступає як основний промисловий партнер.

Babcock International – міжнародна група компаній, яка працює у сфері оборонної та аерокосмічної промисловості та безпеки. Вона має значний досвід реалізації широкомасштабних проєктів у галузі військового кораблебудування.

Як повідомляв Укрінформ, ДК «Укрспецекспорт» підписала контракт з флагманом оборонної промисловості Туреччини.

Фото: Укроборонпром

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-