Депозитний портфель АРМА перевищив 605 мільйонів

Депозитний портфель АРМА перевищив 605 мільйонів

Укрінформ
Сума коштів на депозитних рахунках АРМА на початок вересня 2021 року становить понад 605 мільйонів у гривневому еквіваленті.

Про це повідомляє прес-служба АРМА.

У відомстві зазначають, що з початку року завдяки управлінню цими коштами на них нараховано близько 25 млн грн відсотків. Усі зазначені кошти є потенційним доходом держави, який буде перераховано до держбюджету у разі судових вироків про конфіскацію.

Водночас, за період з січня по вересень цього року Агентство перерахувало до бюджету ще понад 25 млн грн від управління арештованими активами, які передано підприємцям для комерційного використання. Отже, у поточному році завдяки управлінню арештованим майном та грошовими коштами АРМА згенерувало понад 50 млн грн доходів.

Читайте також: ВАКС передав в управління АРМА арештовані активи на ₴1,5 мільярда

В АРМА нагадали, що арештовані грошові кошти та кошти, отримані від продажу арештованого майна, розміщені в банку на умовах, які є одними з найбільш вигідних на ринку банківських послуг. Це дає Агентству можливість суттєво збільшувати вартість грошових активів, що перебувають в управлінні АРМА.

Як повідомляв Укрінформ, Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) збільшило надходження до бюджету у 5 разів за підсумками 8 місяців роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-