У польському Карпачі стартував Eкономічний форум

У польському Карпачі стартував Eкономічний форум

Фото
Укрінформ
У польському курортному місті Карпач у вівторок, 7 вересня, розпочався ювілейний XXX Економічний форум, в якому беруть участь до трьох тисяч учасників, зокрема із України.

Однією з тематичних частин форуму буде "Український форум", передає кореспондент Укрінформу.

Цьогорічний триденний форум відбувається під гаслом "Європа у пошуках лідерства". У рамках форуму буде проведено майже 200 дискусійних панелей по 22-х тематичних напрямках.

Читайте також: У Польщі відбудеться економічний «Український форум»

Дискусії на Економічному форумі концентруватимуться навколо подолання наслідків пандемії COVID-19, бізнесу, політики, безпеки, клімату, охорони здоров'я тощо.

У межах "Українського форуму" відбудеться 16 дискусійних панелей щодо місця України в Європі, європейської та євроатлантичної інтеграції України, "Східного партнерства" тощо. У форумі візьме участь численна делегація з України, зокрема урядовці, представники місцевого самоврядування, українські експерти та представники бізнесу. У форумі, зокрема, візьмуть участь міністр соціальної політики Марина Лазебна, експрем'єр-міністр Володимир Гройсман, виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач та ін. Очікується, що у третій день форуму на ньому побуває Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Організатором Економічного форуму в Карпачі є фундація "Інститут східних справ", а головними партнерами - Нижньосілезьке воєводство, міста Вроцлав та Карпач.

Фото: Юрій Банахевич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-