Торгово-промислова палата України починає співпрацю із Суданом

Торгово-промислова палата України починає співпрацю із Суданом

Фото
Укрінформ
Торгово-промислова палата України починає співробітництво із Суданом, зокрема у сферах сільського господарства, енергетики, транспорту та інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Арабській Республіці Єгипет.

1 вересня на запрошення Торгово-промислової палати України посол України в Єгипті Євген Микитенко і радник Руслан Нечай взяли участь в онлайн-конференції між ТПП України та Суданською федерацією бізнесменів.

“Вилучення Республіки Судан зі списку країн, що підтримують тероризм, та, відповідно, зняття торгових обмежень обумовило пожвавлення активності між представниками ділових кіл України та Судану”, - ідеться у повідомленні.

Зокрема упродовж січня-липня поточного року загальний обсяг торгівлі товарами і послугами між двома державами становив 52,2 млн доларів США.

Читайте також: Український бізнес прагне поглибити зв'язки із чеськими компаніями – Тарас Качка

Потенційними напрямами для залучення українських підприємств визначені сфери сільського господарства, енергетики, транспорту та інфраструктури, видобутку нафти, газу та золота.

У рамках заходу відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо співробітництва між Торгово-промисловою палатою України та Суданською федерацією бізнесменів.

Як повідомляв Укрінформ, Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) підбила підсумки торговельної місії до Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-