Стало більше компаній, яким дозволили експорт-імпорт товарів військового призначення

Стало більше компаній, яким дозволили експорт-імпорт товарів військового призначення

Укрінформ
Кабінет Міністрів надав повноваження на право здійснення експорту, імпорту товарів військового призначення ще двом суб'єктам господарювання.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідну постанову ухвалено 1 вересня на засіданні уряду.

Так, дозволи на експорт, імпорту товарів військового призначення отримали:

- ТОВ «Науково-виробнича компанія «ВК Система». Напрям діяльності товариства є виробництво, ремонт та модернізація бронетанкової, інженерної, автомобільної техніки і стрілецької зброї, складових частин та компонентів, спеціального призначених для цієї техніки та зброї, складових частин та компонентів спеціально призначених для різних тренажерів для військової підготовки тощо;

- державне підприємство «Красилівський агрегатний завод», що спеціалізується на виробництві, проведенні технічного і сервісного обслуговування, ремонту автоматичних пускових пристроїв, балкових утримувачів… деталей, агрегатів і запасних частин до вказаних пристроїв. Продукція, що виробляється підприємством, є стандартним підвісним обладнанням літаків МІГ-29, СУ-24, СУ-27.

Читайте також: Уряд затвердив програму розвитку авіапромисловості до 2030 року

Передбачено, що повноваження на право здійснення експорту та імпорту товарів військового призначення встановлюється урядом на період до 5 років і продовжується автоматично на кожні наступні 5 років.

Як повідомлялося, у липні Кабмін надав повноваження на право здійснювати експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для потреб виробництва восьми підприємствам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-