На Львівщині збудували новий газопровід

На Львівщині збудували новий газопровід

Укрінформ
На Львівщині Оператор газосховищ України завершує монтаж нового газопроводу, за допомогою якого здійснюватиметься газопостачання трьох модульних та однієї паливної котельні у виробничих підрозділах Укртрансгазу.

Як передає Укрінформ, про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив перший заступник голови правління Групи Нафтогаз Сергій Перелома.

«Новий газопровід скоро поєднає Угерське газосховище та чотири котельні на виробничих об’єктах Укртрансгазу. Він не такий довгий, як газогони, якими Укртрансгаз управляв до відокремлення діяльності з транспортування газу, – лише кілометр. Однак має важливе значення», - повідомив він.

За його словами, новий газопровід завдовжки 950 метрів забезпечить надійне газопостачання котелень – навіть у найхолодніші зимові дні у приміщеннях буде тепло і газовики працюватимуть у комфорті.

Читайте також: Оператор ГТС модернізує газорозподільні станції в усіх регіонах України

Крім того, він усуне одне спірне питання між операторами ПСГ та ГТС, зробивши ділянку газопроводу автономною. Адже раніше в ланцюжку постачання газу був задіяний ОГТСУ, наразі потреба в ньому відпаде.

Як передає Укрінформ, АТ "Укртрансгаз" планує також до кінця 2021 року відремонтувати 63 свердловини на 9 підземних газосховищах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-