Укртрансгаз цьогоріч відремонтує 63 свердловини

Укртрансгаз цьогоріч відремонтує 63 свердловини

Укрінформ
АТ "Укртрансгаз" планує до кінця 2021 року відремонтувати 63 свердловини на 9 підземних газосховищах. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укртрансгаз.

"Оператор газосховищ України проведе ремонт 63 свердловин на дев’яти підземних газосховищах на загальну суму 74 млн грн протягом поточного року. Ці роботи – важлива складова програми по підвищенню надійності ПСГ", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що із запланованого обсягу 31 свердловина уже відремонтована. Ремонт на решті 32 свердловинах має завершитися до кінця цього року.

Зазначається, що під час ремонту проводиться заміна фонтанних арматур, колонних головок, насосно-компресорних труб та інших складових свердловинного обладнання, а також ліквідовуються глино-піщані корки. Крім того, проводяться геофізичні дослідження для визначення технічного стану експлуатаційних колон та проведення додаткової перфорації.

Всі роботи виконуються власними силами компанії. Проведення ремонтів безпечну експлуатацію свердловин, продовжує термін їхньої експлуатації, збільшує продуктивність газосховищ під час закачування та відбору газу.

Читайте також: Нафтогаз достроково закачав 17 мільярдів кубів газу до сховищ

Як повідомлялося, Укртрансгаз виконав план уряду, який передбачав на середину жовтня закачати в ПСГ щонайменше 17 млрд кубометрів природного газу.

Компанія планує закачати до підземних сховищ газу (ПСГ) ще 2-3 млрд кубометрів природного газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-