Узгоджується місце для виробництва: Уруський про створення безпілотників з Туреччиною

Узгоджується місце для виробництва: Уруський про створення безпілотників з Туреччиною

Укрінформ
Українсько-турецький проєкт зі створення підприємства по спільному виробництву БПЛА перебуває на етапі узгодження майданчика для його розміщення.

Про це розповів Укрінформу віцепрем’єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, який цими днями на чолі української делегації відвідував Міжнародну виставку оборонної промисловості IDEF-2021, яка проходить у Стамбулі.

«Проєкт створення спільного підприємства з виробництва безпілотників зараз на етапі узгодження майданчика для розміщення», - сказав Уруський.

Загалом віцепрем’єр-міністр позитивно оцінив роботу на виставці та назвав галузі, які стали темою зустрічей в рамках IDEF-2021.

«Робота була дуже інтенсивною, відбулося багато зустрічей. Зустрілися з основними партнерами: як з у рядовими структурами, так і з комерційними. Є серйозна зацікавленість. Сподіваюся, що майбутнім часом відбуватиметься лише розширення співробітництва в усіх напрямках. В авіаційній та космічній галузях, оборонній промисловості», - сказав Уруський.

Читайте також: Уруський: На IDEF 2021 обговорили залучення Туреччини до створення технопарків в Україні

У ході зустрічей з турецькою стороною мова йшла про перспективний винищувач, літаки Ан-178 та Ан-22 «Мрія», обговорювали можливу співпрацю в галузі виробництва боєприпасів, про військово-морські сили, зокрема корветну програму.

Як повідомлялося, Міжнародна виставка оборонної промисловості IDEF-2021 проходить у Стамбулі під патронатом адміністрації президента Туреччини. Тут представлено більше 1200 компаній, у Стамбул приїхали 79 офіційних урядових делегацій. Офіційну делегацію України очолив віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-