Розширення проєктів та підтримка реформ: Кулеба провів онлайн-зустріч із адміністратором USAID

Розширення проєктів та підтримка реформ: Кулеба провів онлайн-зустріч із адміністратором USAID

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба обговорив з адміністратором Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Самантою Пауер розширення проєктів USAID в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС.

Кулеба під час онлайн-зустрічі подякував USAID за незмінну підтримку внутрішніх трансформацій України, реформаторських зусиль державних інституцій та громадянського суспільства.

"Міністр висловив зацікавленість України в збільшенні підтримки реформ з боку Агентства, а також у розширенні проєктів USAID у регіонах України, що межують із тимчасово окупованими територіями частин Донецької та Луганської областей та Автономною Республікою Крим", - зазначили у пресслужбі.

Читайте також: Шмигаль пояснив, що є основою для реалізації сотень проєктів в Україні

Повідомляється, що співрозмовники обговорили перспективи підтримки USAID зусиль України щодо створення нових можливостей для вітчизняних експортерів.

У МЗС зауважили, що Кулеба окремо подякував Пауер за роки її роботи постійною представницею США при ООН, коли вона рішуче стояла на захисті України та міжнародного права.

Агентство США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам. Основні напрями роботи Агентства включають підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-